Ubojnia, masarnia – Sichów Duży

W chwili obecnej firma posiada swój przyzakładowy sklep firmowy oraz liczne sklepy znajdujące się między innymi w powiatach: staszowskim, buskim, tarnobrzeskim. Naszymi Klientami, oprócz odbiorców indywidualnych, są między innymi: szkoły, przedszkola, prywatne sklepy, restauracje czy też domy weselne.
Co ważne, zakład może pochwalić się swoją własną, nowoczesną ubojnią bydła i trzody chlewnej. Posiadamy wdrożony system HACCP. Jesteśmy niewielką firmą rodzinną, zatrudniającą 20 pracowników, ale jesteśmy również specjalistami w dziedzinie produkcji wędlin wysokogatunkowych, a w szczególności wyrobów naturalnie wędzonych, łącznie z wyrobami długo dojrzewającymi.
Wyroby Masarni Adaś powstają dzięki doświadczeniu i wiedzy. Dzięki temu wyróżniają się najwyższą jakością i bogactwem oferty: od kiełbas, poprzez szeroki wybór wędzonek, aż po
produkty blokowe i wysokiej jakości wędliny podrobowe.
produkcyjnych, wykonywanych według starannie dobranych receptur! W naszej masarni łączymy bowiem tradycję z nowoczesnością. Warto nam zaufać, o czym świadczyć mogą zdobywane przez nas nagrody i wyróżnienia –
możemy się poszczycić takimi zdobyczami jak:
Co ważne, zakład może pochwalić się swoją własną, nowoczesną ubojnią bydła i trzody chlewnej. Posiadamy wdrożony system HACCP. Jesteśmy niewielką firmą rodzinną, zatrudniającą 20 pracowników, ale jesteśmy również specjalistami w dziedzinie produkcji wędlin wysokogatunkowych, a w szczególności wyrobów naturalnie wędzonych, łącznie z wyrobami długo dojrzewającymi.
Wyroby Masarni Adaś powstają dzięki doświadczeniu i wiedzy. Dzięki temu wyróżniają się najwyższą jakością i bogactwem oferty: od kiełbas, poprzez szeroki wybór wędzonek, aż po
produkty blokowe i wysokiej jakości wędliny podrobowe.
produkcyjnych, wykonywanych według starannie dobranych receptur! W naszej masarni łączymy bowiem tradycję z nowoczesnością. Warto nam zaufać, o czym świadczyć mogą zdobywane przez nas nagrody i wyróżnienia –
możemy się poszczycić takimi zdobyczami jak:
- zwycięzca konkursu na „Najlepszy wyrób 2005”,
- pierwsze miejsce w kategorii „Wędzonka 2007”,
- drugie miejsce za baleron firmowy „Najlepszy wyrób 2006”,
- Stambułka Staszowska 2009.
Jeśli jednak nagrody to za mało by Państwa przekonać o naszym profesjonalizmie, to warto zauważyć, iż Masarnia Adaś to jedyny zakład produkcyjny i ubojowy na terenie powiatu, który w pełni dostosowany jest do wymogów Unii Europejskiej.
Cały czas wdrażamy unijne procedury. Od początku istnienia firmy, właścicielka miała na względzie fakt, że jeśli chce prowadzić zakład produkujący wędliny i prowadzący ubój, musi przeprowadzać ciągłą modernizację i rozbudowę, dostosowującą zakład do zmieniających się przepisów oraz potrzeb Klienta. Z tą myślą firma działa już 14 lat. |